Gram tørretumbler DD 58350-52 (8 kg)

4.999 kr.

Oplev effektiv tørring med Gram tørretumbler DD 58350-52. Spar tid og energi med 8 kg kapacitet og avanceret teknologi for perfekte resultater hver gang.

Køb her

Varenummer (SKU): 5637000204066306 Kategori:

Med Gram tørretumbler DD 58350-52 får du ikke blot en tørretumbler, men en pålidelig partner i din daglige husstand, der forvandler din vasketøjsrutine til en problemfri oplevelse. Denne fritstående tørretumbler er designet til at imødekomme alle dine vasketøjsbehov med et elegant og moderne design, der passer ind i ethvert hjem.

Tørretumbleren er udstyret med varmepumpeteknologi, som ikke blot gør den ekstremt energieffektiv, men også skåner dine tekstiler. Denne teknologi sikrer, at tøjet tørres ved lavere temperaturer, hvilket bevarer farverne og forlængerer levetiden på dine yndlingsplaggene. Med en kapacitet på 8 kg er der plads til hele familiens vasketøj, fra dyner til jeans, så du hurtigt kan få styr på de daglige opgaver.

Med hele 13 forskellige programmer kan du tilpasse tørreprocessen til netop dit tøj. Uanset om du har sarte stoffer, kraftige håndklæder eller sporty tøj, har Gram tørretumbler DD 58350-52 det perfekte program til dig. Den har programmer som Skånsom Tørring, der er ideelt til delikate stoffer, og Intensiv Tørring, der hurtigt og effektivt klarer meget våde tekstiler. Hver indstilling er designet til at optimere tørreevnen samtidig med at beskytte dine yndlingsklæder.

En af de mest praktiske funktioner ved denne model er muligheden for forsinket start. Dette betyder, at du kan planlægge, hvornår tørretumbleren skal starte, så det passer ind i din daglige rutine. Er du på farten i løbet af dagen? Ingen problem. Du kan starte en tørrecyklus, mens du er væk fra hjemmet, så dit tøj er klar og friskt, når du kommer tilbage.

Med fokus på energieffektivitet er Gram DD 58350-52 udstyret med en energieffektivitetsklasse, der gør det til et bæredygtigt valg for miljøbevidste forbrugere. Tørretumbleren arbejder effektivt uden at gå på kompromis med ydeevnen, hvilket gør det muligt for dig at reducere energiforbruget og spare penge på elregningen.

Tørretumbleren giver også en intuitiv brugeroplevelse med en klar og forståelig kontrolpanel, der gør det nemt at vælge det ønskede program. Den er designet med brugervenlighed i tankerne, så selv de mest teknologisk udfordrede kan få glæde af dens mange funktioner.

Kort sagt tilbyder Gram tørretumbler DD 58350-52 en kombination af effektivitet, skånsom behandling af din garderobe, og moderne teknologi, der forenkler din hverdag. Uanset om du har brug for en hurtig tørretur før du skal ud af døren, eller du gerne vil optimere tørringen af familiens vasketøj, er denne tørretumbler et uundgåeligt valg for det moderne hjem. Få mere tid til det, der virkelig betyder noget, ved at lade Gram tage sig af dit tøj.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gram tørretumbler DD 58350-52 (8 kg)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.