Tilbud!
, ,

ASKO tørretumbler TDC1771HC.S 230 V / Varmepumpe

Original price was: 12.999 kr..Current price is: 12.499 kr..

Oplev ASKO TDC1771HC.S tørretumbler med energieffektiv varmepumpe – skånsom tørring og lavt energiforbrug sikrer bløde og velduftende klær.

Køb her

Varenummer (SKU): 5637000043924561 Kategorier: , ,

Med ASKO tørretumbler TDC1771HC.S træder du ind i en verden af effektivitet og innovation, hvor hver tørring bliver en oplevelse af kvalitet og omtanke for både dit tøj og miljøet. Denne tørretumbler kombinerer elegant skandinavisk design med avanceret teknologi og tilbyder en kapacitet på 7 kg, hvilket gør den ideel til både små og store husholdninger. Den intelligente varmepumpeteknologi sikrer, at tøjet tørres nænsomt ved lave temperaturer, hvilket forlänger levetiden på dine tekstiler og bevarer farverne, så de forbliver klare og friske.

ASKO tager bæredygtighed alvorligt, og denne tørretumbler er ingen undtagelse. Ved at anvende varmepumpeteknologi bruger den op til 50% mindre energi sammenlignet med traditionelle tørretumblere. Du kan tørre dit vasketøj med god samvittighed, velvidende at du ikke blot skåner miljøet, men også reducerer dine energiregninger. Den indbyggede energimærkning sikrer, at du altid er informeret om dit energiforbrug, så du kan planlægge din tørring på den mest økonomiske og miljøvenlige måde.

Brugervenligheden er en topprioritet i ASKO’s design. Tørretumbleren kommer med en intuitiv digital skærm, der gør det nemt at vælge mellem de mange tørreprogrammer – fra hurtigt tørring til delikat tekstilpleje. Med specialprogrammer til uld, syntetiske stoffer, og sportstøj kan du være sikker på, at hvert eneste stykke tøj behandles med den omhu, det fortjener. Det revolutionerende Auto-Sensing-system tilpasser tørretiden baseret på fugtigheden i tøjet, så du aldrig risikerer at over- eller undertørre dit vasketøj.

ASKO tørretumbleren er også designet til at være stille og effektiv. Med en støjniveau, der er lavere end 65 dB, kan du trygt placere den i boligen uden at bekymre dig om støjgener. Den store indvendige tromle i rustfrit stål er ikke blot holdbar, den er også skånsom mod dit tøj, hvilket gør den perfekt til daglig brug.

Yderligere funktioner som filterrengøringsindikator og kondensator der er let at rengøre, gør vedligeholdelse til en leg. Og med muligheden for ekstern betaling er det nemt at håndtere dit energiforbrug og tilpasse din læsning til dit budget, hvilket giver dig endnu mere kontrol og frihed i hverdagen.

Det handler ikke bare om at tørre tøj; det handler om at vælge en tørretumbler, der forstår dine behov og ønsker. ASKO TDC1771HC.S er mere end blot en maskine; det er en investering i kvalitet, komfort og en bæredygtig fremtid. Når dit vasketøj kommer ud fra denne tørretumbler, vil det ikke blot være tørt, men også frisk og klar til at blive brugt igen. Giv dit hjem det bedste – vælg ASKO.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ASKO tørretumbler TDC1771HC.S 230 V / Varmepumpe”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.