,

Asko Professionel Tørretumbler TDC1772C.T

11.195 kr.

Oplev Asko TDC1772C, en professionel tørretumbler med energieffektiv teknologi og hurtig tørring, der beskytter dit tøj og sparer dig penge.

Køb her

Varenummer (SKU): 1408800558945717 Kategorier: ,

Den Asko Professionel Tørretumbler TDC1772C.T er ikke bare en tørretumbler; den er et ultimativt værktøj for dem, der værdsætter både kvalitet og effektivitet i deres daglige liv. Med en imponerende kapacitet på 117 liter kan denne tørretumbler rumme op til 7 kg vasketøj ad gangen, hvilket gør den perfekt til både små og store husholdninger samt professionelle sammenhænge som sportsklubber, hoteller og vaskerier.

Tørretumbleren er designet til at imødekomme de strenge krav, som professionelle brugere stiller. Den har gennemgået grundige tests, der svarer til hele 15.000 cyklusser, hvilket sikrer, at den kan klare dagligdags belastninger uden at miste sin effektivitet over tid. Asko er kendt for sin sans for detaljer og håndværk, og med denne model har de kombineret funktionalitet med holdbarhed.

Det unikke designsystem kombineret med avanceret teknologi giver en mere skånsom tørreproces, som hjælper med at bevare farver og struktur i tekstilerne. Tørretumblere har ofte ry for at være hårde ved tøj, men TDC1772C.T sikrer, at dit vasketøj tager mindre skade, hvilket betyder, at du kan nyde dit tøj i mange år fremover.

En anden stor fordel ved denne tørretumbler er dens energieffektivitet. I en tid, hvor energibesparelse er en prioritet for mange forbrugere, leverer Asko en maskine, der både skåner miljøet og holder omkostningerne nede. Med investering i denne tørretumbler kan du føle dig ansvarlig overfor planeten, samtidig med at du får det bedst mulige resultat, når det kommer til tørring af dit vasketøj.

TDC1772C.T har et intuitivt betjeningspanel, der er let at forstå og bruge. Du kan vælge mellem forskellige programmer og indstillinger, der passer specifikt til dine behov. Uanset om du tørrer sarte stoffer, arbejdstøj eller dyner, har denne tørretumbler et program der passer perfekt. Desuden er maskinen udstyret med smart teknologi, som giver dig mulighed for at overvåge og styre tørreprocessen direkte fra din smartphone, hvilket gør dit liv endnu lettere.

Sikkerhedsfunktioner som indbygget overophedningsbeskyttelse og automatisk sluk-funktion giver dig ro i sindet, så du kan have tillid til, at der altid tages hensyn til din sikkerhed og beskyttelse af dit hjem.

Asko Professionel Tørretumbler TDC1772C.T er ikke bare en investering i en husholdningsmaskine; det er en investering i tid, kvalitet og oplevelsen af at have tøj, der altid er frisk og klar til brug. Med Asko i dit hjem kan du nyde luksusen ved praktisk og pålidelig tørring uden besvær.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Asko Professionel Tørretumbler TDC1772C.T”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.