,

Bosch Serie 6 tørretumbler WQG242AESN (9 kg)

8.999 kr.

Oplev Bosch Serie 6 tørretumbler med intelligent sensorteknologi, der sparer tid og energi, samtidig med at dit tøj skånsomt bliver tørret til perfektion.

Køb her

Varenummer (SKU): 5637000089133280 Kategorier: ,

Oplev den ultimative tørreoplevelse med Bosch Serie 6 tørretumbler WQG242AESN, en innovativ og stilfuld tørretumbler, der kombinerer funktionalitet med elegance. Med en imponerende kapacitet på 9 kg er denne tørretumbler designet til at imødekomme behovene i enhver husstand, hvad enten du har en lille familie eller et aktivt hjem med masser af vasketøj.

Tørretumbleren er udstyret med den banebrydende AutoDry-teknologi, der sikrer, at dit tøj tørres optimalt og præcist. Dette indbyggede system registrerer fugtniveauerne i dit vasketøj og stopper tørreprocessen, når den ønskede tørringsgrad er nået. Dette betyder, at du sparer både tid og energi, samtidig med at du beskytter dit tøj mod overbelastning og slid, som typisk kan opstå ved for lange tørrecykler.

Med SensitiveDry-systemet får dit tøj den mest skånsomme behandling. Tørrerummets unikke design, der kombinerer bløde, lette luftstrømme med en skånsom tromlebehandling, sikrer, at dine tekstiler ikke blot tørres effektivt, men også efterlades bløde og uden statisk elektricitet. Du kan nu nyde følelsen af sprødt, friskt og blødt tøj, som kommer ud af maskinen – næsten som ny.

Tørretumbleren tilbyder et bredt udvalg af standard- og specialprogrammer, der kan tilpasses præcis efter dit behov. Uanset om du skal tørre sener, uld eller sportsbeklædning, er der et program til hvert formål. Aldrig har det været nemmere at sikre, at dit tøj får den rigtige behandling. Dette giver dig friheden til at vælge, hvad der passer til dit liv og dine tekstiler.

Betjeningen af Bosch WQG242AESN er legende let takket være dens intuitive LED-skærm. Her kan du nemt navigere mellem de forskellige indstillinger og programmuligheder med blot et tryk på en knap. Tidsplanlægning er også muligt, så du kan indstille tørretumbleren til at starte på et tidspunkt, der passer dig, hvilket er ideelt, hvis du ønsker at udnytte de lavere energipriser i natten.

Med Bosch Serie 6 tørretumbleren får du ikke blot en pålidelig tørreløsning, men også et stilfuldt element til dit hjem. Dens moderne design passer ind i ethvert rum og giver en følelse af luksus, samtidig med at den opfylder alle dine dagligdagsbehov. Invester i din hverdag med Bosch WQG242AESN, hvor kvalitet, innovation og praktisk anvendelighed går hånd i hånd. Gør dit vasketøj til en fornøjelse og oplev den forskel, en fremragende tørretumbler kan gøre for dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bosch Serie 6 tørretumbler WQG242AESN (9 kg)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.